De Brabant Makelaar

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verkopen.

Wij doet het nét even anders.

Via De Brabant Makelaar verkoop je jouw woning geheel kosteloos via Funda én voor de hoogste opbrengst. Dit realiseren wij aan de hand van ons unieke
werkwijze. Lees aan de hand van de vragen hieronder hoe.

Wij vragen onze courtage aan de koper! De koper kan vervolgens deze kosten meefinancieren in de hypotheek, waardoor dit bedrag ook niet in éen keer uit eigen zak betaald hoeft te worden. Hierdoor heeft de koper voor maar een paar euro extra per maand zijn of haar droomhuis, kunnen wij woningen gratis verkopen en geniet de verkoper de volledige opbrengst van de woning. Win-win!

Wij werken met ons eigen online biedplatform. Op ons biedplatform kunnen kopers ongelimiteerd biedingen plaatsen en direct van elkaar het bod inzien. Zo kunnen kopers een verbeterd bod uitbrengen nadat zij zijn overboden. Via deze manier krijg jij de hoogste opbrengt voor jouw woning, verloopt alles eerlijk en weet iedereen waar die aan toe is.

In het verkooptraject hoef je niks te doen, onze specialisten ontzorgen je compleet. Zo doen wij het volgende:

  • Wij geven vooraf vraagprijsadvies en stellen de beste verkoopstrategieën voor
  • Wij laten professioneel beeldmateriaal maken door onze vaste fotograaf
  • De bezichtigingen worden door onze opgeleide makelaars gedaan
  • De woning wordt op alle grote woningplatforms, zoals Funda, door ons gepresenteerd
  • Het koopcontract en bijlages worden door ons opgesteld
  • Wij informeren de notaris en dragen alles netjes en compleet over.
    Ook daarna stopt onze service niet. Wij blijven je kosteloos helpen en adviseren wat je moet doen na de overdracht bij de notaris.

Nee, je zit helemaal nergens aan vast en hoeft ook niks te ondertekenen. Wij spreken standaard af dat de verkoper altijd naar een andere makelaar mag, als wij de woning niet verkocht krijgen. Zonder annuleringskosten of iets dergelijks. Dit komt echter nooit voor, omdat wij altijd extra gemotiveerd zijn en altijd een stapje extra doen om de woning verkocht te krijgen, anders verdienen wij ook niks.

Jazeker! Onze diensten zijn geheel kosteloos. Ons uniek verdienmodel zorgt ervoor dat jij ons niet hoeft te betalen en aan niks vastzit. De enige kosten die bij een verkooptraject komen kijken zijn voor de fotoschoot van jouw woning. Dit gebeurt door een externe, professionele fotograaf. Enkel dit wordt in rekening gebracht en bedraagt eenmalig €650,-. De foto’s zijn uiteraard van jou. Daarnaast hanteren wij geen hoge courtages of exclusieve bonussen.

Vraag gratis een verkoopplan aan voor jouw woning.

Hoe ons verkooptraject verloopt.

Woningopname
Één van onze opgeleide makelaars met de juiste lokale marktkennis verzorgt de woningopname. Je ontvangt advies over de beste vraagprijs en verkoopstrategie. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk altijd zelf wat je het beste vindt.
1
Beeldmateriaal
Wij laten professionele (360°) foto's, 2D en 3D-plattegronden en een videotour maken van je woning. Hierdoor kunnen we de woning het best adverteren en is de vindbaarheid op Funda het hoogst.
2
Woningmarketing
We presenteren je woning op alle grote woningplatformen waaronder Funda en onze eigen lijst met woningzoekenden wordt direct op de hoogte gesteld.
3
Bezichtigingen
Potentieel geïnteresseerden worden op een open dag door één van onze makelaars door je woning geleid en geïnformeerd. We werken standaard met een tweetal open dagen, zodat je niet onregelmatig je huis vrij moet houden voor bezichtigingen.
4
Bieden
De geïnteresseerden brengen via ons online biedplatform een bod uit. Dit is transparant en leidt tot de hoogste opbrengst en beste voorwaarden voor jou. Zelf kan je de biedingen ook natuurlijk live meekijken. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurd.
5
Beste bod
Via gunning kies je de beste bieder uit. Dit kan zijn het hoogste bod, de beste voorwaarden of natuurlijk allebei. Je hoeft niet te verkopen als de biedingen niet goed genoeg zijn. Zo heb je altijd grip op het verkoopproces.
6
Overeenkomst en overdracht
Is er een deal? Dan zorgen wij dat de koopovereenkomst wordt opgemaakt. Wanneer alles rond is, informeren wij de notaris en leveren wij alles aan. De daadwerkelijke overdracht vindt daar plaats. Gefeliciteerd met de verkoop!
7
Afterservice
Na de verkoop stopt onze service niet. Ook nu blijven we jou geheel kosteloos helpen en adviseren wat je eventueel allemaal moet doen na de overdracht bij de notaris.
8

Klaar om jouw huis te verkopen?

Bij de verkoop van een woning komen allerlei complexe zaken kijken, hetgeen waarin wij zijn gespecialiseerd. Van het zoeken naar een koper tot aan de juridische aspecten. Het is ons doel om jou bij de verkoop van jouw woning geheel en kosteloos te ontzorgen.