De Brabant Makelaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons.

Wij zijn anders

Wij zijn Aryo Bastiaanssen en Amory Egelmeers, de twee oprichters van De Brabant Makelaar. Leuk dat je onze website doorleest! 

Wij hebben De Brabant Makelaar circa 5 jaar geleden opgericht, vanuit het oogpunt om de Nederlandse makelaardij frisser, eerlijker en transparanter te maken.

Na eindeloos brainstormen en uittesten hebben wij dit weten te bereiken met ons eigen ontwikkeld biedsysteem.

Op ons biedsysteem kan er open, eerlijk en transparant op onze woningen worden geboden. Kopers kunnen ongelimiteerd biedingen plaatsen en direct van elkaar het bod inzien. Zo weet iedereen waar die aan toe is en verloopt alles eerlijk.

Nu we de ergernissen van de kopers wisten te verhelpen, wilde wij ook graag de verkopers het beste helpen.  

Daar hebben wij het volgende op bedacht: kosteloos je woning verkopen.

Wij vragen namelijk onze courtage aan de koper. De koper kan vervolgens deze kosten meefinancieren in de hypotheek, waardoor dit bedrag ook niet in één keer uit eigen zak betaald hoeft te worden. 

Hierdoor heeft de koper voor maar een paar euro extra per maand zijn of haar droomhuis, kunnen wij woningen kosteloos verkopen en geniet de verkoper de volledige opbrengst van de woning. Win-win!

Daarnaast zit niemand bij ons aan iets vast, wordt iedereen ontzorgd van A-tot-Z en heeft iedereen grip op hun eigen (ver)koopproces. Onze makelaars ontzorgen je compleet en via ons biedsysteem is alles live mee te volgen.

Vanuit de praktijk worden we overspoeld met positieve reacties. Ons innovatief concept wordt als heel positief ervaren.

 

Dit vinden wij natuurlijk erg leuk en hier doen we het uiteindelijk ook voor!

 

De verfrissers

Aryo

Aryo Bastiaanssen

Amory

Amory Egelmeers

Roel

Roel van den Hurk

Renate Kluin

Joke Jans

Jouw woning succesvol verkopen?

Net zoals 200+ anderen jouw woning snel en succesvol verkocht! 
Verkoop zonder makelaarscourtage via Funda én voor de hoogste opbrengst door ons open biedplatform. Neem vrijblijvend contact op en kom erachter hoe wij jou compleet gaan ontzorgen.