De Brabant Makelaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aankopen.

#1 in Expat Housing Brabant

Wij doen het nét even anders.

Lukt het niet om snel de geschikte woning te vinden? Of ben je het niet geworden bij andere biedingen?​ Wij kunnen jou het beste helpen met ons aankooptraject. Hoe? Lees hieronder.

Dat is onze specialiteit! Wij kopen gemiddeld 60% sneller een nieuwe woning voor je aan. Bij ons duurt een gemiddeld traject maar 3 maanden, dus binnen enkele maanden kan ook jij genieten in je nieuwe droomwoning!

Dat hoeft bij ons ook zeker niet. Wij werken op een no cure, no pay basis. Krijgen wij niks voor jou binnen 3 maanden aangekocht? Dan betaal je ons ook helemaal niks.

Wij assisteren je door het gehele proces. Vanaf het begin gaat al het contact via ons, wij gaan mee met de bezichtigingen en wij doen de onderhandelingen. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en kunde en spreken de taal. Hierdoor zorgen wij voor de meeste kans.

Naast alles hierboven maakt het volgende ons écht uniek: door onze strategie kan je bijna alle kosten van het kopen van een huis meefinancieren in de hypotheek!  Denk hierbij o.a. aan onze kosten, de notariskosten, taxatiekosten, overdrachtsbelasting en zelfs nieuwe meubels! Je hoeft de kosten koper dus niet uit eigen zak te betalen.

Wij zijn gespecialiseerd in Expat trajecten en kunnen dus iedereen voorzien van volledige
ontzorging.

Klaar voor jouw nieuwe woning?

Ook jij kan binnen 3 maanden genieten in jouw nieuwe droomwoning. Spreek nu vrijblijvend onze aankoopspecialisten!