De Brabant Makelaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Millinxstraat 18 A, Rotterdam

€ 199.000,00

total: 0 bids
Target price € 199.000,00
bidding ends in
0 day 00:00:00
View all 18 photos
Description and key features

3-kamer (starters)appartement op TOP locatie!

 

Wonen op een centrale locatie in de stad tussen Winkelcentrum Zuidplein en Maashaven betekent een echte stadsbeleving met veel voorzieningen binnen handbereik. Wanneer je de straat uitloopt, wandel je zo Winkelcentrum Zuidplein binnen, met daarbij het bus- en metrostation. Hier tref je ook de Ahoy, het zwembad, het Kunstenpand en veel leuke tentjes. Naast bruisende stadlocaties ben je ook binnen no-time omringd door rustgevend natuur. Zo is het Millinxpark en het Zuiderpark op enkele minuten gelegen. Verder tref je in de nabije omgeving scholen en alle voorzieningen die je maar wensen kunt.

Vanuit huis heb je een goede aansluiting naar de A15, de A16 en de A29. Kortom, fijn centraal wonen!

 

Indeling
Bij binnenkomst heb je via de hal direct toegang tot de woonkamer en de twee slaapkamers.

De woonkamer, als de gehele woning, is voorzien van gloednieuw laminaat en wordt fraai belicht door grote raampartijen aan de achterzijde. Tevens is de woonkamer voorzien van een open hoekkeuken en loop je via de klap- of schuifdeur direct de achtertuin in. Deze is groot genoeg om er een gezellig terras en zithoek te realiseren. Heerlijk genieten in de zomermaanden!

 

Grenzend aan de woonkamer is de badkamer en de twee bergingen. De badkamer is voorzien van compleet nieuwe marmeren tegels en beschikt verder over een toilet, wastafel en inloopdouche.

In de bergingen vind je de meterkast, de witgoed aan- en afvoer en genoeg opbergmogelijkheden.

Verder heeft de woning een energielabel C, wat in deze tijd ook erg fijn is.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak in en we laten je de woning graag zien. Voor jouw gemak zijn wij ook in de avond of in het weekend bereikbaar.

Onze makelaars nodigen je graag uit.

Features
Rooms 3
Building Type Onbekend
Area 47m2
Total Plot Area 90m2
Year Built 1931
New Build Nee
location : Millinxstraat 18 A, Rotterdam
icon
Draai uw apparaat a.u.b.