De Brabant Makelaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lindenlaan 11, Eijsden

€ 249.000,00

Diane
€ 252.500,00
28 jun, 22
Di 05:58
total: 1 bid
bidding starts at € 255.000,00
bidding ends in
0 day 00:00:00
View all 25 photos
Description and key features

In de wijk ‘Mariadorp’ in Eijsden treft u deze prachtige twee-onder-een-kapwoning uit 1914. Deze gunstig aan te kopen woning beschikt over een diepe tuin, 3 slaapkamers, een royale woonkamer en een grote kelderruimte. De nostalgische en karakteristieke witte woningen zijn van oorsprong gebouwd voor fabrieksarbeiders van fabriek ‘De Zinkwit’, wat toentertijd lokaal in Eijsden was gelegen.

 

De woning is nabij het centrum van Eijsden, maar ook tevens langs rustig natuur gelegen en is daarmee de ideale woning. Belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels, en recreatievoorzieningen liggen in directe nabijheid. Tevens is het stadscentrum van Maastricht op steenworp afstand.

 

Indeling:
– Kelder:
Vanuit de hal te bereiken kelder (27m²) heeft een prettige stahoogte. De ruime kelder heeft voldoende plaats en vele opbergmogelijkheden.

 

– Begane grond:
De woning beschikt over een handige oprit naar de voordeur. In de hal treft u de meterkast en de toegangsdeur naar de woonkamer en de kelder.
De gezellige woonkamer (30 m²) staat in open verbinding met de keuken, welke is voorzien van een kunststof werkblad, gas kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven, inbouwkoelkast en alle overige moderne voorzieningen.
Achter de keuken bevindt zich de toiletruimte, deze is volledig betegeld en modern afgewerkt. Hiernaast treft u de badkamer, ook deze is in zijn geheel betegeld en modern afgewerkt. De Badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouchekop en een wastafel.

Via een deur in de keuken zijn tevens de bergingen en garage (64m²!) bereikbaar. De grootte van de bergingen en garage biedt veel mogelijkheden tot het inrichten naar wens van de koper.

 

– Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers;
Slaapkamer 1: 20m²
Slaapkamer 2: 14m²

De royale slaapkamers bieden genoeg mogelijkheden voor het eventueel toevoegen van meerdere kamers of het realiseren van een toilet/badkamer op de eerste verdieping.

 

– Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze riante zolder (16m²) is door zijn omvang ook zeer gemakkelijk te gebruiken als 3e slaapkamer.

 

– Tuin:

De achtertuin is groot, en diep van opzet. Grenzend aan de keuken is er voldoende ruimte om een sfeervolle zithoek of gezellig terras te realiseren. Hier bevindt zich ook de doorgang naar de 2 bergingen en de garage.

Ook de grootte van de tuin biedt veel mogelijkheden tot (her)inrichting.

 

– Omgeving:
De woning is zeer praktisch gelegen, tussen het centrum van Eijsden en rustig natuur. Rechts van de woning is een parkje met basketbalveld en klimrekken gesitueerd. De straat is gevuld met eender typerende witte en karakteristieke woningen.

Gemeente Eijsden is een forensenplaats gelegen aan de Maas: een sfeervolle, bourgondische plaats met een oude historische kern. Alle verdere voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen, winkels en een recent gerealiseerd winkelcentrum zijn in ruime mate aanwezig. Eijsden heeft tevens een goede busverbinding, een treinstation en is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen en A2: Maastricht-centrum, MUMC+ en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken, evenals het Belgisch grensgebied met de pittoreske “Voerstreek”.

Nadere bijzonderheden:

– De indeling en ruime omvang van de woning biedt veel mogelijkheden tot het (her)inrichten naar wens van de koper.
– Aanvaarding in overleg
– Kozijnen zijn grotendeels kunststof en dubbel glas
– Beveiligingscamera’s en installaties zijn eventueel over te nemen

 

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Voor uw gemak zijn wij ook in de avond of in het weekend bereikbaar.

Features
Rooms 5
Building Type Onbekend
Area 204m2
Total Plot Area 304m2
Year Built 1914
New Build Nee
location : Lindenlaan 11, Eijsden
icon
Draai uw apparaat a.u.b.