De Brabant Makelaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Groenewoud 32, Uden

€ 725.000,00

total: 0 bids
Target price € 725.000,00
bidding ends in
0 day 00:00:00
View all 60 photos
Description and key features

Unieke, onder architectuur gebouwde villa op prachtige locatie!

De prachtige groene locatie is absoluut het allereerste dat in het oog springt. Deze, unieke vrijstaande woning (energielabel B!) wordt er werkelijk door omgeven. Naar welke kant je ook kijkt, er komen bomen en uitgestrekte grasstroken in je blikveld. Waarbij er aan de zijkant ook nog eens een wandelpad begint, dat door een park leidt. En natuurlijk versterkt de plaats op de hoek van twee rustige woonstraten het vrije woongevoel dat je op deze woonplek krijgt.

Vervolgens zal de markante vormgeving van het woonhuis ongetwijfeld je aandacht verder vasthouden. In de bijzondere vormen herken je direct het fraaie werk van een architect. Die heeft met brede raampartijen, schuine dakkant en karakteristieke toren een opvallende woning neergezet. Een woning waarin licht en ruimte helemaal de hoofdrol spelen.

Die bijzondere opzet merk je al direct bij binnenkomst in de ruime entree. Verder verrast de woonkamer je nog sterker met zijn ruimtelijke uitstraling en bijzondere halfronde pui met grote vensters. Die zorgt niet alleen voor een bijzondere woonsfeer maar ook voor een panoramische uitkijk op de eigen tuin. Deze sfeer herhaalt zich overigens een verdieping hoger in een van de maar liefst zes slaapkamers boven. Met een moderne eetkeuken en luxe badkamer is het fraaie woongeheel eigenlijk al helemaal compleet.

Toch voegen een royale ruimte en badkamer op de begane grond hier nog zeer flexibele mogelijkheden aan toe. Niet alleen kan een kantoor, praktijkruimte of hobbykamer worden gerealiseerd. Het is zelfs een optie om een complete mantelzorgwoning of studio te realiseren. Een apart onderkomen dat door de eigen toegangsdeuren en parkeerplaatsen helemaal los kan staan van de hoofdwoning.

Vanuit de rustige en groene wijk aan de westkant van Uden heb je snelle routes naar zowel het centrum als de opritten van de snelweg. Binnen drie minuten rijd je op de A50 richting Nijmegen of Eindhoven. En het dichtstbijzijnde kindcentrum en een supermarkt zijn op amper tien minuten loopafstand.

Pluspunten
– Parkeren op eigen opritten aan beide kanten van de woning. Hekwerkpoorten sluiten de opritten af.

-Via oprit leidt naar overkapte voordeur. Vervolgens binnenkomst in ruime entree met garderobe, meterkast, bijzondere trapopgang en toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en heeft een wandtoilet en fonteintje.

– In ronde toren is het trappenhuis met wenteltrap, vier hoge gevelvensters en een lichtkoepel. In de hal ligt een elegante glanzende plavuizenvloer die verder gaat in de woonkamer, keuken en bijkeuken.

– Sfeervolle woonkamer heeft en halfronde pui en zeer lichte uitstraling door grote ramen rondom. Hierboven is in het plafond spotverlichting geïntegreerd. Openslaande deuren geven een vloeiende verbinding met de tuin.

– Woonkeuken bevat een uitgebreid keukenblok en is voorzien van: inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, combi-oven, inbouwkoelkast en veel opbergmogelijkheden. Overkapte buitendeur geeft een doorgang naar de tuin.

– In de bijkeuken is een werkblad met spoelbak geplaatst. Hieronder zijn aansluitingen voor de wasmachine en ander witgoed. Boven het werkblad hangt een roestvrijstalen afzuigkap. Een buitendeur komt uit in tuin.

– Slaapkamer op begane grond heeft vaste kastruimte en een doorgang naar een tweede slaapkamer. Deze is ingericht in de voormalige garage met elektrische sectionaaldeur en aparte buitendeur. Indien gewenst is het eenvoudig de ruimte weer als garage te gebruiken.

– Badkamer op de begaande grond is geheel betegeld en is uitgevoerd met een douche, tweede wandtoilet en wastafel. Hier zijn ook aansluitingen voor het witgoed.

– Achtertuin gaat rondom de woning en is omhaagd. Een verlaagd terras biedt een extra beschut zitje met veel privacy. In de tuin staat een houten berging. Hekwerkpoorten geven een achterom via de opritten.

– Vijf slaapkamers op eerste verdieping hebben prima afmetingen en een fijne lichtinval via een dakkapel, dakramen en gevelvensters. In een van de slaapkamers zijn twee vaste kasten en een balkondeur. De royale hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite, vaste schuifdeurkast en een boogportaal naar knusse zithoek met groot venster.

– Luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van een dakraam, spotverlichting, ligbad, douche en dubbele wastafel. De badkamer is toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer en de overloop.

– De bijzondere halfronde ruimte is een fraaie extra op de verdieping en met grote vensters rondom zeer geschikt als hobby- of werkruimte.

– Separate, derde toiletruimte op de overloop is geheel betegeld en voorzien van wandtoilet.

– Vaste trap in toren naar tweede verdieping met riante achtste slaapkamer. Twee dakramen zorgen hier voor een prettige lichtinval. In de kamer is een ruime schuifdeurkast aanwezig.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak in en we laten je de woning graag zien. Voor jouw gemak zijn wij ook in de avond of in het weekend bereikbaar.  

Onze makelaars nodigen je graag uit voor een bezichtiging.

Features
Rooms 10
Building Type Villa
Area 239m2
Total Plot Area 668m2
Year Built 1991
New Build Nee
location : Groenewoud 32, Uden
icon
Draai uw apparaat a.u.b.