De Brabant Makelaar

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkwijze.

Wij doet het nét even anders.

Via De Brabant Makelaar verkoop je jouw woning geheel kosteloos via Funda én voor de hoogsteopbrengst. Dit realiseren wij aan de hand van ons unieke
werkwijze. Lees aan de hand van de vragen hieronder hoe.

Wij vragen onze courtage aan de koper! Onze courtage wordt tijdig en transparant naar de koper gecommuniceerd. De koper kan vervolgens deze kosten meefinancieren in de hypotheek, wat doorgerekend enkele euro’s per maand extra is. Hierdoor heeft de koper voor een paar euro extra per maand zijn of haar droomhuis, kunnen wij woningen gratis verkopen en geniet de verkoper de volledige opbrengst van de woning. Win-win!
De Brabant Makelaar werkt met een uniek online biedplatform. Potentiële kopers kunnen ongelimiteerd biedingen uitbrengen en elkaars bod inzien. Zo kunnen zij een verbeterd bod uitbrengen nadat ze zijn overboden. Via deze manier krijg je de hoogste opbrengt voor jouw woning en houden we het koopproces open, eerlijk en transparant voor iedereen.

In het verkooptraject hoef je niks te doen, onze specialisten ontzorgen je compleet. Zo doen wij het volgende:

  • Wij geven vooraf vraagprijsadvies en stellen de beste verkoopstrategieën voor
  • Wij laten professionele foto’s maken door onze vaste fotograaf
  • De bezichtigen worden door onze eigen opgeleide makelaars gedaan
  • De woning wordt op alle grote woningplatforms, zoals Funda, door ons geplaatst
  • Het koopcontract en toebehoren wordt door ons opgesteld
  • Wij informeren de notaris en dragen alles netjes en compleet over. Ook daarna stopt onze service niet. Wij blijven je kosteloos helpen en adviseren wat je eventueel moet doen na de overdracht bij de notaris.

Nee, je zit helemaal nergens aan vast en hoeft ook niks te ondertekenen. Wij spreken standaard af dat de verkoper altijd naar een andere makelaar mag, als wij de woning niet verkocht krijgen. Zonder annuleringskosten of iets dergelijks. Dit komt echter nooit voor, omdat wij altijd extra gemotiveerd zijn en altijd een stapje extra doen om de woning verkocht te krijgen, anders verdienen wij ook niks.

Jazeker! Er zitten geen addertjes onder het gras. Ons uniek verdienmodel zorgt ervoor dat jij niks hoeft te betalen en aan niks vastzit. Wij hanteren geen opstartkosten, geen hoge courtages of excessieve bonussen.

Hoe ons verkooptraject verloopt.

Woning opname
Één van onze opgeleide makelaars met de juiste lokale marktkennis verzorgt de woningopname. Je ontvangt advies over de beste vraagprijs en verkoopstrategie. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk altijd zelf wat je het beste vindt.
1
Beeldmateriaal
Wij laten professionele (360°) foto's, 2D en 3D-plattegronden en een videotour maken van je woning. Hierdoor kunnen we de woning het best adverteren en is de vindbaarheid op Funda het hoogst.
2
Woningmarketing
We presenteren je woning op alle grote woningplatformen, zoals Funda en onze eigen lijst met woningzoekenden wordt direct op de hoogte gesteld.
3
Bezichtigingen
Potentiële geïnteresseerden worden op een open dag door één van onze makelaars door je woning gelid en geïnformeerd. We werken standaard met een weetal open dagen, zodat je niet onregelmatig je huis vrij moet houden voor bezichtigingen.
4
Bieden
De geïnteresseerden brengen via ons online biedplatform een bod uit. Dit is transparant en leidt tot de hoogste opbrengst en beste voorwaarden voor jou. Zelf kan je de biedingen ook natuurlijk live meekijken. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurd.
5
Het beste bod
Via gunning kies je de beste bieder uit. Dit kan zijn het hoogste bod, de beste voorwaarden of natuurlijk allebei. Je hoeft niet te verkopen als de biedingen niet goed genoeg zijn. Zo heb je altijd grip op het verkoopproces.
6
Koopovereenkomst en overdracht
Is er een deal? Dan zorgen wij dat de koopovereenkomst wordt opgemaakt. Wanneer alles rond is, infomeren wij de notaris en leveren wij alles aan. De daardwerkelijke overdrach vindt daar plaats. Gefeliciteerd met de verkoop!
7
Afterservice
Na de verkoop stopt onze service niet. Ook nu blijven we jou geheel kosteloos helpen en adviseren wat je eventueel allemaal moet doen na de overdracht bij de notaris.
8

Vraag gratis een verkoopplan aan voor jouw woning.